Prima Casă 2017 – Avantaje Credit

55
loading...

5% avans minim din valoarea proiectului tău.

ZERO comision de acordare credit.

ROBOR la 3 luni + 2%, dobânda creditului 

30 de ani perioada de creditare.

Finanțare în Lei pentru achiziția sau construcția locuinței.

Ce îți oferă creditul Prima Casă?

Acest credit îți oferă posibilitatea de a cumpăra prin programul Prima Casă, fie o locuință finalizată, fie una în curs de finalizare, aflată în diverse faze de construcție, destinată achiziționării după finalizare.

De asemenea, creditul ipotecar Prima Casă îți oferă și posibilitatea să-ți construiești propria locuință fie individual, fie prin asociații alcătuite din minimum 2 beneficiari.

Dacă ai deja un credit Prima Casă, dar vrei o lolcuință mai mare, poți obține un nou credit Prima Casă dacă îți vinzi locuința actuală și restitui integral creditul inițial.

Venituri
De ce venituri ai nevoie pentru a obține împrumutul? ​

Se acceptă o gamă largă de venituri: de la venituri din salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, rente viagere, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.

Garanții
Ai nevoie de garanții? ​

Dacă dorești să achiziționezi o locuintă, garanția creditului o reprezintă imobilul finanțat prin acesta. În cazul construcției, vei garanta creditul cu terenul și locuința viitoare pe care urmează să o construiești.

Condiții
Poți beneficia de creditul Prima Casă dacă:

loading...

– nu deții în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul ori soția nicio locuință
– deții în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul ori soția cel mult o locuință, dobândită prin orice alt mod decât prin Programul Prima Casă, în suprafață utilă mai mică de 50 mp.

Siguranță
Cum poți sta liniștit pe toată durata creditului? ​

Ca să fii liniștit pe întreaga perioadă de creditare, îți recomandăm să închei o asigurare de viață, care îți va oferi atât ție, cât și familiei tale, protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (invaliditate totală și permanentă din accident sau deces din orice cauză). Plata acestei prime presupune un efort minim, deoarece ea se plătește lunar, împreună cu rata de la credit.

De asemenea, pentru imobilul adus în garanție este necesară încheierea unei polițe de asigurare a imobilului cumpărat.

În plus, este necesar să asiguri și lucrările de construcții montaj pentru imobilul cu destinație de locuință aflat în construcție.

Comisioane:

Descarca lista de Comisioane Prima Casa

Pentri detalii complete si calculator rate accesati https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/credite-locuinta/prima-casa

Comentarii
loading...