Parlamentul vrea sa reinvie Ordonanta 13. Frica de puscarie si setea de hotie sunt mai puternice decat orice! Afirma Tudor Chirila

43
loading...

Şerban Nicolae (PSD) recunoaște că orice este posibil în privința Ordonanței nr 13, inclusiv adoptarea ei, în ciuda sutelor de mii de români care au ieșit în stradă.

Pe Facebook, artistul Tudor Chirilă a scris: „Dupa cum vedem Parlamentul vrea sa reinvie Ordonanta 13. Asa ca declaratia lui Dragnea, cum ca PSD vrea sa aprobe 14, a fost praf in ochi. Se pare ca nimic din ce a fost pana acum in strada nu a fost de ajuns. Frica de puscarie si setea de hotie sunt mai puternice decat orice”. Şerban Nicolae nu exclude ca ordonanţa contestată de sute de mii de oameni în stradă în ultimele două săptămâni să fie, în cele din urmă, aprobată de Parlament.

Ordonanţa 14, de abrogare a ordonanţei 13, care modifica prevederile privind abuzul în serviciu, a trecut de Comisia Juridică a Senatului. Ordonanţa 13 rămâne însă pe masa discuţiilor şi nimic nu este exclus.

„Reporter: Ar mai putea fi OUG 13 adoptată?

loading...

Şerban Nicolae: Nu aş vrea anticipez. Eu nu mă pronunţ în numele colegilor şi nu aş vrea să tranform funcţia de preşedinte în stăpânul comisiei.

Reporter: Verdictul ordonanţei nu e unul sigur în acest moment ? Deci nu putem fi siguri că va fi respinsă?

Şerban Nicolae: Niciodată nu putem să fim siguri”.

Ar mai fi nevoie, susţine şeful Comisiei Juridice, de consultări şi dezbateri pe marginea Ordonanţei care a scos sute de mii de oameni în stradă.

Vezi aici Video:

 

Revenim cu detalii

Comentarii
loading...