LOVITURA CRUNTA pentru PRO TV! Ce nenorocire. E cea mai trista stire a anului

175
loading...

Monica Davidescu se lupta de ani de zile in tribunal, dupa ce a suferit un accident grav, in timpul repetitiilor pentru show-ul de dans, din urma cu patru ani.

Potrivit publicatiei Click, sotia lui Aurelian Temisan nu a primit nici macar un leu de pe urma despagubirilor promise de postul de televiziune din Pache Protopopescu. Actrita ar fi trebuit s afie remunerata cu suma de 120.000 de lei. ”Firma care trebuia sa-i plateasca acesti bani nu a primit decizia de la judecatorie, asa ca nu a facut nici o plata. In plus, firma poate face si apel, daca nu este de acord cu ce s-a decis. Asa ca Monica s-a hotarat sa-si ia masuri de precautie si sa deschida ea o noua procedura in instanta, prin care sa-i fie aparate interesele”, au povestit apropiatii Monicai, scrie bzi.ro.

loading...

In urma cu patru ani, Monica Davidescu s-a accidentat cumplit in timp ce repeta dansul in ploaie, alaturi de partenerul ei. Atunci, baiatul a alunecat si a cazut peste ea, iar piciorul ei drept a fost supus unei interventii chirurgicale. Din cauza durerilor puternice, actrita face si in prezent tratamente de recuperare.

Comentarii
loading...